Kinderkerst

Kerstavond Gezinsviering 2022

 

Elk jaar vindt er van alles plaats in de kerk rondom de kerstviering. Ook dit jaar zal het kerstverhaal weer tot leven gebracht worden door kinderen uit het dorp.

 

Vroeg in de avond vindt deze Kerstviering plaats en duurt ongeveer een uur. Als u eerder komt kunnen de kids de prachtige stal en 3 luik voor in de kerk bewonderen.

 

Maakt u vooral geen zorgen dat ieder kind stil moet luisteren! Wij kijken juist uit naar een mooie combinatie van luisteren/kijken naar het verhaal en deelnemen aan het geheel.

 

Een sfeer van saamhorigheid, warmte, liefde, traditie en een mooi verhaal tot leven brengen vanuit de geschiedenis, dat is ons streven voor deze avond.

 

Ben jij tussen 4 – 16 jaar en doe jij graag mee aan deze voorstelling? Stuur ons een e-mail @ kinderkerk@sintjanlaren.nl

Kindje Wiegen

Heb je hier al van gehoord?

 

Op 25 december om 15.00u wordt het kerstverhaal van Dick Bruna voorgelezen voor in de Basiliek. Iedereen is welkom: kinderen, papa’s, mama’s, opa’s, oma’s, nichtjes, neefjes en neem gerust je vriendjes of vriendinnetjes mee!

 

Kindje Wiegen is speciaal voor (jonge) kinderen.  Voor de kleinste in het gezin zijn er zitkussens voor in de kerk geplaatst om alles goed te kunnen zien en horen.

 

Natuurlijk zullen we ook bekende Kerstliedjes zingen!

 

Aan het eind van deze speciale Kerstviering kan de prachtige kerststal met Kindje Jezus van dichtbij bekeken worden.