Wat leuk dat je komt kijken bij de Kinderkerk van de Sint Jan!

 

Bij de Sint Jan Kinderkerk zijn er verschillende activiteiten, ook voor de jongste in het gezin. Zo is er elke maand een leuke, luchtige, muzikale gezinsviering die speciaal op de kinderen is afgestemd, een peuterviering voor de allerkleinsten en de kinderwoorddienst.

 

Wij staan als kinderkerk vooral stil bij ideeën zoals goed zijn, goed doen, je inzetten voor anderen, helpen en dankbaarheid. Samen zijn, samen lol maken en met elkaar als gezin en vrienden door het leven.

 

Vindt jouw kleine man of vrouw zingen leuk?
Elke woensdag repeteert het kinderkoor in de Goede Herderzaal van 17.00 tot 18.00. Het kinderkoor zingt ook één keer per maand mee in de gezinsviering. Iedereen vanaf 4 jaar is van harte welkom! Zing jij ook met ons mee?

 

Daarnaast zijn er door het jaar speciale activiteiten zoals Kindje Wiegen, Palmpasenstokken maken, paaseieren zoeken, Samen Sint Maarten, de St Jan speurtocht en natuurlijk de Sint Jansprocessie!

 

Bij “Geloven Thuis” zijn filmpjes, liedjes, kleurplaten en knutselideeën te vinden van het initiatief Geloven Thuis. Zo kunnen de kinderen ook in tijden van Covid het jaar door mee blijven vieren.

 

Wij kunnen ook zeker hulp gebruiken bij de organisatie van de activiteiten van de Kinderkerk.

Als het jouw leuk lijkt om mee te helpen bij de speurtocht, of ideeën hebt over hoe we een gezinsviering thema op een leuke manier kunnen weergeven in de kerk, wil je helpen bij de kerstvoorstelling, of meelopen bij de Sint Jansprocessie…….stuur ons een email of bel gerust met meer vragen.

 

Voor meer informatie: bel/app Mieneke Bakker op 06-11285813, stuur een e-mail naar kinderkerk@sintjanlaren.nl of klik op de onderwerpen hierboven.

 

Tot Snel!

 

Agenda

 

 

2020

 

29 nov   12u Gezinsviering

24 dec   18u Kinderkerst – GEANNULEERD IVM COVID

25 dec   15u Kindje wiegen – GEANNULEERD IVM COVID

 

2021

 

 7  feb   12u Gezinsviering

14 feb   10u Kinderwoorddienst

  7 mrt   12u Gezinsviering

14 mrt   10u Kinderwoorddienst

21 mrt    12u  Peuterviering

28 mrt   12u Palmpasen – Palmstokken maken

 4  apr   10u Pasen

11 apr   10u Gezinsviering

9 mei   10u Kinderwoorddienst

 6 jun   12u 1e Communie

13 jun   10u Kinderwoorddienst

20 jun   12u Peuterviering

 

23 jun   bruidsjurkjes uitleen – Binkhorst

24 jun   bruidsjurkjes uitleen – Binkhorst

25 jun   bruidsjurkjes uitleen – Binkhorst

 

26 jun   16.30u Sint Jansprocessie speurtocht

27 jun   11u Sint Jansprocessie