Eerste Communie

Bij ons kunnen kinderen vanaf groep 4 hun eerste heilige Communie doen.

 

Wij bereiden de kinderen voor in een periode van 10 lessen op de woensdagmiddag met het programma “ het geheim van de Eucharistie”, ontwikkelt in het bisdom Groningen en geschreven door Peter Vermaat.

 

Wij gaan met de kinderen op zoek naar het geheim via de verhalen van Jezus.

 

In een mooi projectboek kunnen de kinderen foto’s plakken, tekenen en belangrijke zaken leren en op het bijbehorende cdtje staan mooie liedjes die meegezongen kunnen worden of ze worden ook gebruikt voor een stiltemoment aan het begin van de middag.

 

De eerste communie is gepland op zondag 14 april 2024 om 10u.

 

De kinderen waarvan wij weten dat ze in aanmerking komen voor de Eerste Communie (dat zijn 8-jarigen of kinderen die in groep 4 van de basisschool zitten) zullen van ons een brief krijgen.

 

Mocht u nog niet bekend zijn bij ons of ontvangt u door welke omstandigheid geen brief dan horen wij heel graag van u! Wij kijken er naar uit om kennis te maken.

 

Heeft u een kind die in 2025 zijn/haar communie wil doen, stuur ons een email voor 7 januari 2025 naar Kinderkerk@sintjanlaren.nl met de volgende informatie?

 

Naam………………………….

Adres…………………………

Geboortedatum………………….

Telefoon……………………

 

Als u meer informatie wilt kunt u altijd bellen met Mieneke Bakker 06-11285813 of via kinderkerk@sintjanlaren.nl een informatieboekje aanvragen.