Kinder Matthäus: ‘Schone Handen’

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kinder Matthäus: ‘Schone Handen’

9 april 2017 om 12:30 - 14:00

Op Palmzondag 9 april om 12.30 uur in de Sint Jansbasiliek van Laren organiseert Stichting Laren Klassiek de Kinder Matthäus onder de naam ‘Schone Handen’ speciaal voor kinderen van groep 1 tot en met 5.

De voorstelling wordt door de Stichting gratis aangeboden.

De uitvoering wordt verzorgd door auteur/actrice Marieke Koopman haar vader, de bekende dirigent Ton Koopman m.m.v. The Amsterdam Baroque Orchestra & Choir en nationale en internationale solisten.

De regie is in handen van Erik van ’t Wout.

In de muziektheatervoorstelling ‘Schone handen’, gebaseerd op de Matthäus Passion van J.S. Bach, wordt een bewust gekozen selectie aan muzikale hoogtepunten gecombineerd met een spannend, meeslepend verhaal dat de belevingswereld van kinderen direct raakt. De ’Kinder-Matthäus’ van Marieke Koopman pakt onderwerpen aan en stelt de vragen waarmee het jonge publiek zich direct kan identificeren. Leidraad van de voorstelling is het verhaal van de achtjarige dochter van stadhouder Pontius Pilatus, Noleta.

U kunt zich opgeven door een e-mail te sturen naar: info@larenklassiek.nl Meldt daarbij uw naam (als begeleider), het aantal kinderen, dat met u meegaat, uw e-mailadres, de school en in welke groep uw kind(eren) zitten. U ontvangt na aanmelding inhoudelijke informatie over de voorstelling waarmee u uw kinderen op de voorstelling kunt voorbereiden.

Aanmelden kan tot vrijdag 15 maart

Wij zien u graag op Palmzondag 9 april om 12.30 in de St. Jansbasiliek. De deuren gaan open om 12.00 uur!

Gegevens

Datum:
9 april 2017
Tijd:
12:30 - 14:00