Black Gospel Concert

15 feb Black Gospel Concert

Het eventmarketingbureau Eigenwijze Evenementen organiseert, op vrijdag 9 maart 2018, samen met partner Tentworx een Black Gospel Concert in de prachtige entourage van de Sint-Jansbasiliek. Een unieke belevenis, op een locatie waar saamhorigheid, emotie en religiositeit samenkomen.

Trots is Hans Peter van den Bosch van Eigenwijze Evenementen met een van de beste Black Gospel koren van Nederland. Chosen Gospel Choir is een authentiek en tomeloos swingend koor. Dit energieke black gospelkoor brengt op onderscheidende wijze black gospelmuziek, met uitstapjes naar andere stromingen binnen de gospel. Het repertoire is opgebouwd uit energieke nummers welke worden afgewisseld met prachtige ballads.

Daarnaast de aanwezigheid van niemand minder dan Dwight Dissels in Laren. Dwight geniet zijn doorbraak met een onvergetelijk optreden tijdens The Voice of Holland 2016. Na zijn deelname aan The Voice, waar hij openlijk praat over zijn band met Jezus, wordt hij benaderd door de producenten van het muzikale paasevenement The Passion’ om de rol van Jezus te spelen in de uitvoering van 2017. Zijn prachtige stem, en dan nog versterkt door de akoestiek van dit monumentale gebouw, belooft een bijzondere voorjaarsavond. Dit Gospelconcert biedt u de gelegenheid voor een unieke opmaat naar Pasen.

Kaarten voor het concert á € 27,50 incl. koffie,thee of warme chocolademelk zijn verkrijgbaar bij

Primera Vestiging:

Eemnes, Laarderweg 24A, Eemnes

Kerkelanden, Hilversum

Oostermeent Zuid, Huizen

Boekhandel, Naarderstraat 9, Laren

Of online via info@eigenwijze-evenementen.nl of karina@tentworx.nl