Nederlands Comité Wereldgebedsdag

15 feb Nederlands Comité Wereldgebedsdag

Eerlijk!?
De eerste vrijdag in maart is een wereldwijde dag van gebed. Mensen over de hele wereld zijn dan verenigd in een keten van gebed. Met elkaar delen we hoop, zorgen, vreugde en verdriet, mogelijkheden en problemen. De orde van dienst wordt elk jaar door het comité van een ander land samengesteld.
Het thema van de viering 2017 “Eerlijk!?” is liturgisch vormgegeven door het comité uit de Filippijnen. De opbrengst van de collecte gehouden tijdens de viering gaat naar projecten die verbonden zijn met het land waar de orde van dienst is gemaakt.

De viering van deze Wereldgebedsdag wordt gehouden op vrijdag 3 maart 2017 om 19.00 uur in de Schoter Wakkerendijk 66a in Eemnes. Het gelegenheidskoor van de Heilige Nicolaasparochie o.l.v. Wim van Geffen verleent muzikale medewerking. Er is een mooi uitgewerkt boekje gemaakt, waarin het verloop van de dienst is opgenomen. De prijs van dit boekje is € 0,65.
Na afloop is er gelegenheid voor ontmoeting onder het genot van een kopje koffie/thee. Ook de Wereldwinkel zal deze avond weer aanwezig zijn met producten uit de Derde Wereld.

U bent van harte uitgenodigd.