Livestreams

17 apr Livestreams

Nu de gewone viering van Beloken Pasen en daarmee van de Zondag van de Goddelijke Barmhartigheid in de parochies niet mogelijk is, vragen de bisschoppen uw aandacht voor de viering daarvan in de kathedraal, die te volgen is via de livestream. In de middag is er een internationale viering in meerdere talen waarin enige migrantengemeenschappen vertegenwoordigd zijn:

https://www.bisdomhaarlem-amsterdam.nl/?p=news&id=4142&t=Viering+Barmhartigheidszondag

 

In de avond is er een speciaal programma voor tieners:

https://www.bisdomhaarlem-amsterdam.nl/?p=news&id=4152&t=Barmhartigheidszondag+livestream+voor+tieners, ook weer te volgen via de livestream.

 

Ook vanuit het Heiligdom van Onze Lieve Vrouw ter Nood wordt een livestream verzorgd, waarna biechtgelegenheid wordt aangeboden:

https://olvternood.nl/agenda/feest-van-de-goddelijke-barmhartigheid-pasen-2020/

 

Dan als laatste de livestream die verzorgd wordt vanuit de kathedraal:

https://www.bisdomhaarlem-amsterdam.nl/?p=news&id=4093&t=Live+vanuit+de+kathedraal

De vieringen worden inmiddels door vele mensen gevolgd en teruggekeken, en uit de reacties blijkt dat mensen het zeer waarderen om bekende gezichten te zien in een kathedraal die de meesten wel eens hebben bezocht. Dit roept tevens een gevoel van saamhorigheid op. Dat is toch net iets anders dan de viering die wordt uitgezonden op televisie, hoewel ook velen daarmee natuurlijk vertrouwd zijn.

Naast de vieringen zal op het kanaal binnenkort ook een ander aanbod te vinden zijn, gericht op verschillende leeftijdsgroepen, dat als doelstelling verdieping en verbinding zal hebben.