Actie Kerkbalans 2023 van start

16 jan Actie Kerkbalans 2023 van start

De kerk. Wat betekent het voor u? Is het een plek waar u God vindt? Een plek waar u gelijkgestemden ontmoet, uw zorgen kunt delen of naar anderen omkijkt? Waar u tijd vindt om te bidden en te bezinnen, en kunt groeien in geloof? Of vooral een moment in de week waar u even kunt uitstijgen boven de waan van de dag?

De waarde van de kerk is voor iedere parochiaan weer anders. Maar feit is dat onze kerk voor veel mensen van grote betekenis is! Dat moment in de week waarop we samenkomen om het geloof met elkaar delen, de eucharistie te vieren en tot rust te komen, te zingen en muziek te maken, is voor veel van ons niet weg te denken. Tegelijk is het een plek van waaruit we zorgen voor de mensen om ons heen. We zijn dankbaar dat we zo met elkaar van betekenis mogen zijn voor elkaar en voor de samenleving.

De afgelopen jaren bouwden we verder aan een gemeenschap die omziet naar elkaar en klaarstaat voor mensen in de samenleving die onze steun nodig hebben. Ook in 2023 willen we het samen kerk-zijn vorm en inhoud geven.  Daar hebben we uw steun bij nodig! Want kerk-zijn kost geld. Denk aan het kerkgebouw, het pastoraat, het kinderwerk.

In 2023 willen we in het bijzonder onze aandacht richten op het verduurzamen van ons kerkgebouw, zodat dit ook in de toekomst een gastvrije plek mag blijven waar mensen zich gezien en geliefd weten, verbinding vinden en geïnspireerd raken.

Alleen samen kunnen we dit waarmaken! Met elkaar vormen we een gemeenschap waar mensen altijd welkom zijn. Uw steun is daarbij van onschatbare waarde.