2e editie Black Gospel Night in de Sint Jansbasiliek op vrijdag 29 maart

15 feb 2e editie Black Gospel Night in de Sint Jansbasiliek op vrijdag 29 maart

In een voorjaars setting vindt een stijlvolle Black Gospel Night plaats in de prachtige entourage van de Sint Jansbasiliek te Laren. Na een eerste succesvolle editie in 2018 brengen wij dit muzikaal entertainment voor een tweede jaar naar Laren met een geheel andere invulling. Een unieke belevenis, op een locatie waar saamhorigheid, emotie en vreugde samenkomen.

Wij hebben voor deze gelegenheid een indrukwekkend en aansprekend Black Gospel koor voor deze gelegenheid weten te boeken. G-roots brengt een repertoire aan Black Gospel, zoals Black Gospel hoort te klinken. G-roots neemt u mee naar de zwarte kerken in Amerika. Met stemmen die zichzelf al hebben bewezen in de Nederlandse muziekindustrie. De leden van het koor zingen veel als achtergrondzanger of zangeres bij (inter)nationale artiesten. Eens in de zoveel tijd zoeken zij elkaar op om hun passie voor Black Gospel en de blijde boodschap met elkaar en hun publiek te delen. Het koor wordt vergezeld door 3 live muzikanten, die zorgen voor een opzwepende en innemende mix van uitzinnig tot heel klein.

Daarnaast de aanwezigheid van niemand minder dan Joy Wielkens & trompettist Michael Varekamp in Laren. Joy Wielkens geniet bekendheid als zangeres en actrice. Haar optreden voor het Koninklijk Huis tijdens Bevrijdingsfestival 2017 zorgde voor een onvergetelijk podium. Michael Varekamp is zonder twijfel de beste trompettist van Nederland en geniet bekendheid als de Dizzy Gillespie van de lage landen.

Dit Gospelconcert biedt u de gelegenheid voor een unieke opmaat naar Pasen. Meer dan het bezoeken waard met vrienden, familie maar ook met personeel of relaties. Jong en oud zijn dus van harte welkom om te komen genieten van een concert waarbij niemand stil kan blijven zitten!

Aanvangstijd is 20.00 uur. De kerk is open vanaf 19.15 uur Kaarten zijn online te bestellen via: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-black-gospelnight-laren-voorjaarseditie. Ook zijn kaarten verkrijgbaar bij Primera vestigingen in Huizen, Eemnes en Hilversum-Kerkelanden alsmede via de Larense Boekhandel.