WJD acties Laren

11 apr WJD acties Laren

Heeft u al kunnen genieten van een heerlijke WJD wijn? De Wereldjongerendagen (WJD) komen er aan en de eerste promotie en sponsor acties zijn al gestart.

Aankomende zomervakantie is het zover en wordt er weer een bijzondere reis georganiseerd naar de Wereldjongerendagen in Krakau. Alle jongeren in de leeftijd van 16 tot en met 30 jaar zijn uitgenodigd om mee te gaan. Dus kent u iemand in die leeftijd, uw kinderen, kleinkinderen, peetkind of buren? Vertel er over en wie weet kan hij of zij deze zomer met een gezellige groep jongeren op reis. De Wereldjongerendagen (WJD) is het grootste jongerenevenement ter wereld. Miljoenen jongeren uit de hele wereld komen samen om het katholieke geloof te vieren. En de reis er naartoe gaat via Praag en Auschwitz, dus een reis vol bijzondere plekken en ervaringen.

Deze maanden gaan de jongeren die meegaan verschillende acties ondernemen om sponsorgeld in te zamelen om de reis te bekostigen. Zo gaan we nog één keer die exclusieve WJD wijn verkopen, zowel wit als rood van uitstekende kwaliteit. Met een uniek WJD etiket. Ook zijn er noveenkaarsen te koop. Door een kaars te kopen en te branden bent u op meerdere manieren met de jongeren verbonden. Niet alleen steunt u hen financieel, maar ook in gebed kunt u zo verbonden zijn en meeleven met deze reiservaring. Wist u dat er in de maria-kapel constant een noveenkaars brandt?

En om helemaal in de Wereldjongerendagen stemming te komen, wordt er een Pools WJD restaurant georganiseerd. U kunt dan een menu kopen en een gezellige avond hebben met andere parochianen en belangstellenden. Deze avond kunt u heerlijk genieten van een maaltijd gemaakt en geserveerd door de jongeren. De data en locatie worden binnenkort bekend gemaakt, maar het menu blijft nog een verrassing. We zien u graag bij onze wijn en kaarsen stand en bij het WJD restaurant.

WJD wijn