Water, elke druppel telt…!

20 okt Water, elke druppel telt…!

Door uw bijdrage heeft de Interkerkelijke 40-dagenaktie Laren-Blaricum-Eemnes wederom gezinnen in de allerarmste gebieden een kans op een beter leven kunnen bieden

Dat was ons motto voor de vastenactie 2017 met als hoofdproject een irrigatiesysteem voor een drietal dorpjes in Nepal. Door uw steun hebben wij de Stichting Child Welfare Organisation Nepal kunnen helpen dit mooie project te realiseren. Zo’n 67 families kunnen nu niet alleen in hun eigen levensonderhoud voorzien, maar ook over schoon drinkwater beschikken, waardoor hun leefomstandigheden op hygiënisch gebied sterk worden verbeterd.

Een kleuterschooltje in Tanzania

De Stichting Mzee Kambee, die zich inzet voor een Masaai gemeenschap in Tanzania, is zeer blij met uw donatie, waardoor nu een lang gekoesterde wens gerealiseerd kan worden: een nieuw klaslokaaltje en nieuw lesmateriaal voor de kansarme kinderen in Nadanya en omstreken.

Schoolmeubilair voor Friersdale

Ook Stichting Friersdale Eemnes heeft door uw bijdrage de 75 tafeltjes en 6 stalen kasten kunnen aanschaffen voor de 2 nieuwe klaslokalen van de school van pater Wynand van Wegen in Friersdale Zuid-Afrika. Hierdoor hebben weer meer kinderen een kans op goed onderwijs gekregen.

Verder heeft de 40-dagenaktie ook weer in 2017 een aantal studentes in Nepal kunnen steunen door hun studie te financieren en/of voor veilige huisvesting te zorgen. Deze meisjes hebben dankzij u de lagere en middelbare school kunnen doorlopen. Zij zijn u hiervoor zeer dankbaar en willen zich graag na hun beroepsopleiding inzetten voor verbetering van de leefomstandigheden van hun minder bedeelde landgenoten.

Kortom, met uw bijdrage bieden we daadwerkelijk een groep kansloos gewaande kinderen en hun gezinnen een kansrijke toekomst. Niet op z’n minst doordat mensen zich geheel belangeloos inzetten voor deze projecten. Iedereen, die ons heeft geholpen om dit mogelijk te maken, hartelijk dank hiervoor.

Wilt u meer weten over deze projecten, een reactie geven of op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van de Interkerkelijke 40-dagenaktie, bezoek dan onze website: www.40- dagenaktie.nl
De Interkerkelijke 40-dagenaktie Laren-Blaricum-Eemnes Augustus 2017.
Bankrekening: NL72 RABO 0334 9515 93