Kinderkerk

26 sep Kinderkerk

In deze bijzondere tijden gaan er toch weer allerlei activiteiten komen.

Het kinderkoor is weer van start gegaan. Op elke woensdagmiddag ( behalve in de vakanties) van 17.00 uur tot 18.00 uur zingen we in de kerk. Iedereen is welkom om een keertje te komen kijken of je het leuk vindt. We zingen ook in alle gezinsvieringen.

Op zondag 4 oktober is er om 12.00 uur de eerste communieviering.

Zondag 1 november de gezinsviering om 12.00 uur.

En zondag 15 november is er om 12.00 uur een peuterviering.

Op 29 november, de eerste zondag van de advent 12.00 uur, is er ook een gezinsviering.

Ook denken we erover om in november weer te starten met de catechese-avonden op dinsdagavond van 18.45 tot 19.45 uur voor kinderen die op de lagere school zitten en hun eerste communie hebben gedaan. Als u uw kind daaraan wilt laten mee doen, mag hij/zij opgegeven worden via kinderkerk@sintjanlaren.nl De kinderwoorddienst zal weer van start gaan op 8 november, en zondag 13 december zal er tijdens de hoogmis van 10.00 uur een kinderwoorddienst zijn.

De informatieavond voor de eerste communie van 2021 gaat dit jaar niet door. De kinderen die bekend zijn in onze parochieadministratie krijgen vanzelf de informatiebrief. Als uw kind in groep 4 zit van de basisschool de Binckhorst St. Jan krijgt u begin november een brief met uitleg. En mocht u geen brief hebben ontvangen of meer informatie willen: Ik ben elke woensdagochtend in de pastorie om u of telefonisch of mondeling te woord te staan en u alles te vertellen over de eerste communie die volgend jaar op 11 april 2021 gepland staat.

Met vriendelijke groeten,
Namens de kinderkerk
Mieneke Bakker.