Weihnachtsoratorium van Johann Sebastian Bach in de Sint Jansbasiliek

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Weihnachtsoratorium van Johann Sebastian Bach in de Sint Jansbasiliek

15 december 2019 om 14:30 - 15:30

De beroemde barok-dirigent Ton Koopman brengt met zijn orkest van internationale topmusici, The Amsterdam Baroque Orchestra & Choir dit jaar, op zondagmiddag 15 december ( 14.30 uur) het sfeervolle Weihnachtsoratorium van Johann Sebastian Bach in de Sint Jansbasiliek. Volgens organisator Stichting Laren Klassiek een ideale voorbereiding op een sfeervol Kerstfeest. Het Weihnachtsoratorium van J.S. Bach vertelt in zes delen het verhaal van de geboorte van Christus. Oorspronkelijk werden die delen niet op één avond maar in zes kerkdiensten van Kerst tot Driekoningen uitgevoerd.

Meestal worden er in concertvorm vier cantates ten gehore gebracht, maar dit jaar voert Ton Koopman – heel uitzonderlijk- alle zes de cantates uit.

Naast het koor brengt deze exclusieve uitvoering in Laren internationale solisten: Yetzabel Arias Fernandez, sopraan; Franziska Gottwald, altmezzosopraan; Tilman Lichdi, tenor en Klaus Mertens, bas.

Tickets voor het Weihnachtsoratorium kunt u bestellen via de Nationale Theaterkassa 0900-9203 of via www.larenklassiek.nl In de banken is het vrije zit.

De toegangskaarten zijn € 65,- (eerste rang) en € 55 (tweede rang), inclusief programmaboekje en pauzedrankje.

Gegevens

Datum:
15 december 2019
Tijd:
14:30 - 15:30
Evenement Categorie: